Reboot pentru a treia versiune

  24

  Bine ne-am regăsit! Patrupedbun.net a năpîrlit încă o data şi… nici eu nu-l mai recunosc. În orice caz, mi-e mult mai simpatic acum. Sper că şi vouă.
  PS
  Rămîn de terminat în zilele care urmează indexarea completă a arhivei după etichete şi reformatarea a numeroase articole mai vechi. Spuneţi-mi ce alte finisări sînt necesare. Cheers!

  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentOctombrie fierbinte
  Articolul următorShelby Steele despre alegerea lui Obama
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  24 COMENTARII

  1. Îmi place header-ul acela cu domnişoara care meditează! Excelent.

   Ce mi se pare că ar putea fi modificat niţel e chenarul pentru comentarii. Să fie poate delimitat cumva mai clar. Şi poate că mărimea caracterelor să fie ceva mai mică decât a ălora din articol. Just my two cents.

  2. A, chiar… caracterele cu diacritice se văd cumva micşorate. E de la WordPress buba? Mă refer la acel ş din citeşte pe care îl văd acolo scris în header. Iar // sunt voit puse?

   [ cred că e mesaj duplicat. sorry! ]

  3. Emil, Gradinariu e o prezenta misteriosa. VIne, pleaca; trece, vine. 🙂

   Gradinariu> Ma bucur ca te-ai intors, mister! Headerul cu pricina e o poza a lui Emil, facuta candva in Cismigiu. E pe undeva pe blog.

   Mai, skinski, de atata timp nu ai mai dat tu un semn de viata. 🙂

   P.S. Ce mi se pare ciudat este modul in care smilies ajung automat pe randul urmator. Mai mult, randurile par sa intre unele in altele. Am senzatia ca ne vom chinui ceva cu noua varianta de wordpress. 🙂

  4. Salve!
   Emil, asta este tot ce a ramas din vechea biblioteca?
   Stiu ca nu era mult, dar o casa, o constructie ca 4bun fara bibliteca nu arata prea grozav. Nu alerg dupa moda unora care au renuntat la ea.
   Macar daca articolele din Insemnari ar ramane in arhiva.

  5. Am eliminat doar insemnarile mele din fosta biblioteca (oricum, in cea mai mare parte indreptau catre articole deja existente pe site). Nu cred ca a avut vreun succes ideea, nici nu m-am preocupat sa adaug la ea in timp si sa o intretin. Trebuie regindit conceptul. O varianta ar fi mici „insemnari” etichetate „biblioteca”.

   Pai, sigur ca insemnarile ramin in arhiva. Au categoria lor separata.

  6. Skinski, pentru ca ai mentionat, m-am uitat si eu cu alti ochi la lista de comentarii si cred ca ai dreptate. Nu exista diferentiere de la unul la altul si prea putin fata de fundal. Am luat nota. O sa incerc o delimitare mai clara dpdv vizual… la weekend.

  7. Chriscross. In varianta veche aveam in josul paginii un plugin care afisa o paginatie a site-ului, de la 1 (home page) la 2,3, etc, ultima pagina. In ordine temporala de la nou la vechi. As fi vrut sa mentin pluginul, dar l-am testat si nu merge cu acest nou sablon (template): pe orice nr de pagina apesi, arata doar home page.
   Poate voi gasi ceva similar care sa functioneze.

  8. puteti sa mariti numarul de commentarii care apar in feed? daca deschid reader-ul dupa mai mult de o zi imi apar doar ultimele 10 comentarii si sunt sigur ca sunt mult mai multe, mai ales de cand anarhistii/marxistii/etc se aciueaza pe aici… 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here