Partidul Recidiviştilor din Romania, Creştin-Democrat

  3

  La aproape 60 de ani, buna parte petrecuti dupa gratii, albaiulianul Valentin Filimon doreste sa infiinteze un partid al recidivistilor si sa atace, la urmatoarele alegeri, functia de presedinte al Romaniei. Este sigur ca va stringe in jurul sau 50.000 de specialisti si nu 15.000 cit sustinea in urma cu ceva ani Emil Constantinescu.

  După modelul vizitelor făcute de Traian Băsescu la podul de la Mărăcineni, președintele Partidului Recidiviștilor a mers și el să vadă cum au fost făcute lucrările la podul de peste Mureș. Valentin Filimon a fost însoțit de prima sa doamnă, de prim ministrul pe care îl propune României, de consilierul personal și de un chelner care i-a servit cafeaua la fața locului. Filimon a susținut ulterior o conferință de presă în care a prezentat noutățile din partidul său dar și ce minister îi va repartiza soției sale.

  Print Friendly, PDF & Email

  3 COMENTARII

  1. Nu difera de politicianul roman de cariera. De aceea indraznesc sa avansez ideea ca pregatirea recidivistilor si politicienilor romani este comuna. Ergo, politicienii nostri sint recidivisti. Foarte educativa candidatura cetateanului Filimon.

  2. IAŞI
   Dosare
   Informaţii detaliate despre dosar

   Numãr unic dosar: 22668/245/2010
   Înregistrat în data de: 28.07.2010

   Obiect dosar: distrugerea (art. 217 C.p.) tulburare de posesie

   Materia juridicã: Penal
   Stadiu procesual: Fond

   Părţi: Bărbieru Ion Cristian : Inculpat

   S.C.,, SCC SERVICES ROMANIA” SRL IAŞI – PRIN REPREZENTANT LEGAL

   Solutie: Pentru ca părţile să pregătească concluziile pe fondul cauzei amână judecarea cauzei şi acordă termen de judecată la data de 09.02.2011, ora 13.30.

   09/02/2011 Amână pronunţarea

   Solutie: Amână pronunţarea la data de 23.02.2011.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here