Garçon, o cafea şi presa

  4

  Fishbone recomandă Leaked Government Doc Reveals UK ID “Coercion” Plans şi secţiunea YRO (Your Rights Online), care publică frecvent ştiri despre drepturile cetăţeneşti în varianta digitală şi cenzura online.

  Transatlantic Politics este un blog născut din prietenia a doi capitalişti întîmplător separaţi de Oceanul Atlantic. Am reprodus prima frază din pagina about. Bine scris, sobru, profesionist. Altceva este cu adevarat plăcut. Unul din cei doi capitalişti este o jurnalistă româncă. Publică sub pseudonimul The New European şi este o plăcere să descopăr că secţia feminină de dezinformare de la Cotidianul nu este etalonul calităţii jurnalismului românesc cînd vine vorba despre foreign affairs.

  Frank Genao e un american care trăieşte în Oslo, unde lucrează ca barman. Iarna migrează în ţările calde din Caraibe şi uneori are ocazia să discute cu europeni stabiliţi permanent acolo.
  “Look,” he bends over the bar to get closer to me, “I’m from Brussels, Frank. I’ve lived in Belgium my whole life, I love my country, and I love my culture. I went to school with a lot of immigrants; many of whom I worked with, studied with and who became my closest friends. I played football with them, hung out with them.

  “But when nearly all my Muslim friends despise the Belgium system, despise our education system, despise our tax system, our culture, our values, and our way of life, and then, on top of that, do everything in their powers to exploit our system to the fullest, well, you just get sick of it, and eventually, you don’t want to be around it any more.”
  Allah In Europe – And On the Moon

  ps
  Aş vrea să permanentizez acest gen de articol readers digest. Dar nu de dragul recomandărilor mele. Le prefer pe ale voastre. Dacă citiţi ceva care vi se pare interesant, frumos, amuzant sau ciudat şi credeţi că merită împărtăşit, trimiteţi propunerile voastre la info at inliniedreapta.net. Cu comentarii sau fără. În fiecare vineri voi asambla ‘presa’ pentru cafeaua de sîmbătă dimineaţa.

  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentIerusalim, ai primit scrisoare din Riad
  Articolul următorFăurar
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  4 COMENTARII

  1. Ca sa nu te mai obosesti sa cauti la mine pe blog:

   @imperialistu: poti sa o iei si tu la laba in ritmuri Accent si Crazy Loop. Blogul asta [antifa.ro N.A.] nu e facut pentru tine asa ca eject, poti sa canti la alt blog, noi nu dam marunti. Ce se scrie aici si ce se discuta aici e treaba mea. Eu nu cersesc locuri in blogroll si comentarii de la “blogeri consacrati”. Ma pis pe blogurile voastre de interesanti. Am mai multi vizitatori ca toti la un loc si articolele mele, chit ca sunt uneori cam tampite (i love selfirony) provoaca rasul, nu diareea (ca ale tale, writer wannabe)

   Concluzia: vezi-ti de ale tale, ca nu te-a intrebat nimeni de sanatate 😉 Suferi de o boala care te impiedica SA NU TE BAGI IN SEAMA?

  2. Nici nu mai treceam pe acolo, tov. Timur. Pe tampitii in verde dau la fel de multe parale ca pe aia imbracati in rosu si negru (apropos, ce tactici de antifa pe matale 😉 ) Ti-am si zis ca va las sa va distrati in continuare si am de gand sa ma tin de cuvant. Nu imi pierd nici eu timpul cu toate specimenele.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here